S T A R T E R – lisenssi

TODO & Hälytykset

Päivittäiset työt ja tehtävät eri ominaisuuksista koottuna yhdelle sivulle.

TEHTÄVÄT

Ravintolan yleiset työt laidasta laitaan, mihin mennessä tehtävä ja kenen vastuulla.

JÄTTEET & HÄVIKIT

Kerää tietoa ja seuraa, kuinka paljon ravintolassa heitetään materiaalia pois.

TAVARATILAUKSET

Tilaa materiaalit ja kerää tiedot, milloin olet tilannut mitäkin ja miltä toimittajalta.

TAVARATOIMITUKSET

Materiaalitilauksien tarkastukset ja reklamaatiot toimittajalle.

MITTAUKSET

Ravintolassa mitattavien laitteiden ja kohteiden mittaustulokset.

TARJOUKSET

Catering-tarjoukset materiaali- ja hintatietoineen. Voit käyttää pohjia ja kopioda.

HUOLLOT

Tulevat ja menneet huollot ja korjaukset laitteiseen ja kohteisiin.

RUOKANÄYTTEET

Ruokanäytteiden tiedot, seuraaminen ja mahdolliset toimenpiteet.

OMAVALVONTA

Kirjaa ylös ja ylläpidä omavalvonnan suunnitelmaasi valmiissa pohjassa.

TARKASTUKSET

Tulevat ja menneet viranomaisten tekemät tarkastukset ja muistiinpanot.

SOPIMUKSET

Ravintolasi sopimustiedot ja ajankohtaiset päivitystarpeet.

TAPAHTUMAKALENTERI

Tapahtumakalenteri oman henkilökunnan erilaisia tapahtumia varten.

TAPAHTUMAN VIERAAT

Kalenteritapahtumaan liitetyt vieraat ja heidän tiedot.

LAITTEET JA KOHTEET

Käytettävissäsi olevien laitteiden ja kohteiden perustiedot sekä mittaus- ja huoltohistoriaa.

TYÖNTEKIJÄT

Kirjaa työntekijöiden tiedot ja tarkastele työntekijöiden statusta.

LOMA-ANOMUKSET

Työntekijöiden loma-anomukset adminin hyväksyttäväksi.

RAVINTOLA

Ravintolasi tiedot ja asetukset. Isompia kokonaisuuksia mm. hälytysrajat ja käyttöoikeudet.

TAVARANTOIMITTAJAT

Tavarantoimittajien yhteystiedot sekä toimittajien tilaushistoriaa.

HUOLTOYRITYKSET

Huoltoyritysten yhteystiedot ja eri mahdollisuudet ottaa yhteyttä.

AVOINNA

Ravintolasi aukioloajat sisältäen mm. jaksotuksiin ja työvuoroihin liittyviä tietoja.

SULJETTU

Ravintolasi poikkeukselliset kiinnioloajat ja niiden vaikutus pöytävarauksiin.

KEMIKAALIT

Käytettävissä olevat kemikaalit luokiteltuna, sisältäen käyttö- ja ensiapuohjeet.

KATEGORIAT

Pää- ja alakategoriat listattuna yleistä tarkastelua varten.

RAPORTIT

Raporttien luonti valitsemaltasi ajanjaksolta joko PDF- tai CSV-muodossa.

ANALYYSIT

20 eri graafista analyysiä valmiiksi luotuina syötettyjen tietojen pohjalta.

RUOKAMENUT

Talleta päivittäiset lounasmenut, niin pystyt linkittämään esim. ruokahävikit tiettyyn päivämäärään.

LAITEASETUKSET

Käytettävän laitteen asetukset, joista valitaan käytettävä rooli ja kieli.

KÄYTTÖOHJEET

Ohjeet jokaisesta eri ominaisuudesta helpottamaan Bistro Bossin käyttöä.

MONIKIELISYYS

Voit vaihtaa käytettävän kielen laitekohtaisesti, FIN, SWE, ENG, NOB, TUR, HIN tai lisää oma kieli halutessasi.

G O L D – lisenssi (sisältyy myös Starter)

PÖYTÄVARAUKSET

Kirjaa kaikki pöytävaraukset ylös ja tarkastele varauksia taulukkomuodossa.

PÖYTÄVARAUKSET

Kirjaa kaikki pöytävaraukset ylös ja tarkastele varauksia graafisesti.

TILAUSTIEDOT

Tarkastele tilauksien materiaaleja yksityiskohtaisesti ja päiväkohtaisesti.

OMAT MATERIAALIT

Kaikki ravintolassa käytetyt materiaalit ja niiden tiedot listattuna kategorioittain.

TYÖVUOROT

Työaikojen ja -jaksojen suunnittelu sekä tarkastelu viikko- ja päiväkohtaisesti.

TYÖTUNNIT

Työtuntien kirjaaminen henkilökohtaisesti ja logien tarkastelu.

MATERIAALIKIRJASTO

Kopioi kirjastosta materiaaleja omiin materiaaleihin ja säästä aikaa ja vaivaa.

MAPLE MOUSE WITH CHICKPEAS – $22

V . I . P – lisenssi (sisältyy myös Starter ja Gold)

RESEPTIT

Reseptit raaka-ainetietoineen valmistuskustannuksista kateprosenttiin.

RAAKA-AINEET

Tarkastele, mitä raaka-aineita on missäkin reseptissä käytössä hintatietoineen.

KESTÄVÄ KEHITYS

Seuraa kestävää kehitystä tavoitteiden, mittaustulosten ja arvosanojen perusteella.

INVENTAARIO

Materiaalien kappalemäärät ja varaston yhteenlaskettu summa vain muutamalla klikkauksella.

Lisäpalvelut

LISÄADMIN – 5€/HLÖ/KK

Jos tarvitset yhden tai useamman lisäadminin, sekin onnistuu. Bistro Bossissa tulee vakiona yksi admin-oikeus. (ALV 0%)

STARTER – PALVELU

Palvelu sisältää lähtötietojen syöttämisen haluamiisi ominaisuuksiin ja pääset hyödyntämään Bistro Bossia mahdollisimman nopeasti.

GOLD – PALVELU

Gold-lisenssissä lähtötietoja on jonkin verran enemmän, mutta voimme auttaa niidenkin syöttämisessä.

V.I.P – PALVELU

V.I.P-lisenssissä tarve lähtötietojen syöttämiseen on kenties suurin johtuen resepteistä ja kestävästä kehityksestä.

KOULUTUS > 47€/h

Koulutus joko adminille tai työntekijöille etänä käyttäen Google Meet palvelua. (ALV 0%)