S T A R T E R – lisenssi

TODO & Hälytykset
Päivittäiset työt ja tehtävät eri ominaisuuksista koottuna yhdelle sivulle.

TEHTÄVÄT
Ravintolan yleiset työt laidasta laitaan, mihin mennessä tehtävä ja kenen vastuulla.

JÄTTEET & HÄVIKIT
Kerää tietoa ja seuraa, kuinka paljon ravintolassa heitetään materiaalia pois.

TAVARATILAUKSET
Tilaa materiaalit ja kerää tiedot, milloin olet tilannut mitäkin ja miltä toimittajalta.

TAVARATOIMITUKSET
Materiaalitilauksien tarkastukset ja reklamaatiot toimittajalle.

MITTAUKSET
Ravintolassa mitattavien laitteiden ja kohteiden mittaustulokset.

TARJOUKSET
Catering-tarjoukset materiaali- ja hintatietoineen. Voit käyttää pohjia ja kopioda.

HUOLLOT
Tulevat ja menneet huollot ja korjaukset laitteiseen ja kohteisiin.

RUOKANÄYTTEET
Ruokanäytteiden tiedot, seuraaminen ja mahdolliset toimenpiteet.

OMAVALVONTA
Kirjaa ylös ja ylläpidä omavalvonnan suunnitelmaasi valmiissa pohjassa.

TARKASTUKSET
Tulevat ja menneet viranomaisten tekemät tarkastukset ja muistiinpanot.

SOPIMUKSET
Ravintolasi sopimustiedot ja ajankohtaiset päivitystarpeet.

TAPAHTUMAKALENTERI
Tapahtumakalenteri oman henkilökunnan erilaisia tapahtumia varten.

TAPAHTUMAN VIERAAT
Kalenteritapahtumaan liitetyt vieraat ja heidän tiedot.

LAITTEET JA KOHTEET
Käytettävissäsi olevien laitteiden ja kohteiden perustiedot sekä mittaus- ja huoltohistoriaa.

TYÖNTEKIJÄT
Kirjaa työntekijöiden tiedot ja tarkastele työntekijöiden statusta.

LOMA-ANOMUKSET
Työntekijöiden loma-anomukset adminin hyväksyttäväksi.

RAVINTOLA
Ravintolasi tiedot ja asetukset. Isompia kokonaisuuksia mm. hälytysrajat ja käyttöoikeudet.

TAVARANTOIMITTAJAT
Tavarantoimittajien yhteystiedot sekä toimittajien tilaushistoriaa.

HUOLTOYRITYKSET
Huoltoyritysten yhteystiedot ja eri mahdollisuudet ottaa yhteyttä.

AVOINNA
Ravintolasi aukioloajat sisältäen mm. jaksotuksiin ja työvuoroihin liittyviä tietoja.

SULJETTU
Ravintolasi poikkeukselliset kiinnioloajat ja niiden vaikutus pöytävarauksiin.

KEMIKAALIT
Käytettävissä olevat kemikaalit luokiteltuna, sisältäen käyttö- ja ensiapuohjeet.

KATEGORIAT
Pää- ja alakategoriat listattuna yleistä tarkastelua varten.

RAPORTIT
Raporttien luonti valitsemaltasi ajanjaksolta joko PDF- tai CSV-muodossa.

ANALYYSIT
20 eri graafista analyysiä valmiiksi luotuina syötettyjen tietojen pohjalta.

RUOKAMENUT
Talleta päivittäiset lounasmenut, niin pystyt linkittämään esim. ruokahävikit tiettyyn päivämäärään.

LAITEASETUKSET
Käytettävän laitteen asetukset, joista valitaan käytettävä rooli ja kieli.

KÄYTTÖOHJEET
Ohjeet jokaisesta eri ominaisuudesta helpottamaan Bistro Bossin käyttöä.

MONIKIELISYYS
Voit vaihtaa käytettävän kielen laitekohtaisesti, FIN, SWE, ENG, NOB, TUR, HIN tai lisää oma kieli halutessasi.
G O L D – lisenssi (sisältyy myös Starter)

PÖYTÄVARAUKSET
Kirjaa kaikki pöytävaraukset ylös ja tarkastele varauksia taulukkomuodossa.

PÖYTÄVARAUKSET
Kirjaa kaikki pöytävaraukset ylös ja tarkastele varauksia graafisesti.

TILAUSTIEDOT
Tarkastele tilauksien materiaaleja yksityiskohtaisesti ja päiväkohtaisesti.

OMAT MATERIAALIT
Kaikki ravintolassa käytetyt materiaalit ja niiden tiedot listattuna kategorioittain.

TYÖVUOROT
Työaikojen ja -jaksojen suunnittelu sekä tarkastelu viikko- ja päiväkohtaisesti.

TYÖTUNNIT
Työtuntien kirjaaminen henkilökohtaisesti ja logien tarkastelu.

MATERIAALIKIRJASTO
Kopioi kirjastosta materiaaleja omiin materiaaleihin ja säästä aikaa ja vaivaa.
MAPLE MOUSE WITH CHICKPEAS – $22
V . I . P – lisenssi (sisältyy myös Starter ja Gold)

RESEPTIT
Reseptit raaka-ainetietoineen valmistuskustannuksista kateprosenttiin.

RAAKA-AINEET
Tarkastele, mitä raaka-aineita on missäkin reseptissä käytössä hintatietoineen.

KESTÄVÄ KEHITYS
Seuraa kestävää kehitystä tavoitteiden, mittaustulosten ja arvosanojen perusteella.

INVENTAARIO
Materiaalien kappalemäärät ja varaston yhteenlaskettu summa vain muutamalla klikkauksella.
Lisäpalvelut

LISÄADMIN – 5€/HLÖ/KK
Jos tarvitset yhden tai useamman lisäadminin, sekin onnistuu. Bistro Bossissa tulee vakiona yksi admin-oikeus. (ALV 0%)

STARTER – PALVELU
Palvelu sisältää lähtötietojen syöttämisen haluamiisi ominaisuuksiin ja pääset hyödyntämään Bistro Bossia mahdollisimman nopeasti.

GOLD – PALVELU
Gold-lisenssissä lähtötietoja on jonkin verran enemmän, mutta voimme auttaa niidenkin syöttämisessä.

V.I.P – PALVELU
V.I.P-lisenssissä tarve lähtötietojen syöttämiseen on kenties suurin johtuen resepteistä ja kestävästä kehityksestä.

KOULUTUS > 47€/h
Koulutus joko adminille tai työntekijöille etänä käyttäen Google Meet palvelua. (ALV 0%)